str. Calea Moldovei, nr. 55, Bistrita
+40 263 231 574

Service Select- Adaptor Gratuit!

Mercedes-Benz îți recompensează loialitatea.

Știm că ești unul dintre clienții noștri loiali, de aceea am creat pentru tine programul Service Select care îți aduce beneficii și prețuri avantajoase atunci când vii cu autoturismul în service.

Ai 25% avantaj client la servicii de mentenanță, întreținerea sistemului de frânare și la piesele de schimb de origine Mercedes-Benz, cum ar fi ștergătoarele de parbriz sau bateriile de pornire. Înscrie-te în programul nostru de loialitate Service Select aici.

Te poți bucura de toate beneficiile pe care le oferă programul Service Select prin intermediul adaptorului Mercedes me pe care îl poți obține gratuit de la noi.

Programeaza-te in service pentru activarea adaptorului Mercedes me la Tel. 0263 231 574 sau vino la sediul nostru, pe Str. Calea Moldovei, Nr. 55, Bistrița.

Pe lângă Service Select, adaptorul Mercedes me îți oferă mai mult confort și plăcere la volan, oferindu-ți funcții precum locația autovehiculului parcat, înregistrarea drumurilor făcute și a alimentărilor cu combustibil și analizând constant starea autovehiculului tău. Află mai multe detalii despre adaptorul Mercedes me aici.

Leave a reply