Str. Libertății, Nr. 264, Viișoara, Bistrița
+40 263 231 574

Piese de origine Mercedes-Benz

StarParts – Piese de origine

Mercedes-Benz
Calitate Mercedes-Benz 100%.

Soluția optimă și cea mai rentabilă pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes – corespunzând nevoilor dumneavoastră și pentru multe autovehicule mai vechi de 5 ani: StarParts Mercedes-Benz.
Aceste piese de origine Mercedes-Benz oferă nivelul calitativ ridicat, conform specificațiilor producătorului, personalizate pentru a corespunde vechimii și kilometrajului autovehiculului dumneavoastră Mercedes.

Calitatea Mercedes-Benz în autovehiculul dumneavoastră

Piese de origine Mercedes-Benz

Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz

Ulei motor de origine Mercedes-Benz

Jante și anvelope Mercedes-Benz

Piese de origine Mercedes-Benz

Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că modelul dumneavoastră Mercedes va rămâne întotdeuna un Mercedes original.

Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz

Fiabile, ecologice şi la un preţ rezonabil: Veţi plăti cu până la 50% mai puţin pentru piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz – cu aceeaşi garanţie a producătorului Mercedes-Benz ca pentru o piesă de origine nouă.
Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt alternativa economică şi ecologică: calitate superioară, piese verificate din punct de vedere al siguranţei la un preţ rezonabil – cu până la 50% mai ieftine. Şi cu aceeaşi garanţie a producătorului ca în cazul unei piese noi.

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt supuse aceloraşi cerinţe de calitate ca şi piesele noi. Acestea sunt prelucrate de experţii noştri şi actualizate din punct de vedere tehnic, pentru a întruni din nou cele mai înalte standarde ale Mercedes-Benz cu privire la fiabilitate, siguranţă şi durabilitate.

Fie că este vorba despre o pompă de apă, alternator sau un motor recondiţionat – piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz vă oferă fiabilitate la un preţ rezonabil. Şi vă ajută şi să protejaţi mediul.

Dacă piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt utilizate la reparaţii, puteţi fi siguri de standardele binecunoscute de calitate. Prin piesele remanufacturate de experţii noştri vă garantăm calitate şi siguranţă – cu aceeaşi garanţie a producătorului Mercedes-Benz pe care o oferim pentru piesele noastre noi de producţie în serie.

Procesul de remanufacturare pentru Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz este testat cu stricteţe şi implică un număr de stadii. De la dezasamblarea integrală a componentelor până la curăţare şi verificările vizuale, de măsurare şi electrice, totul este inspectat cu atenţie. În cazul în care o piesă nu întruneşte standardele noastre, este prelucrată din nou şi reparată în mod corespunzător. Toate piesele uzate sunt înlocuite cu piese noi. Testarea finală pentru toate Piesele remanufacturate de origine este efectuată la aceleaşi standarde aplicate noilor părţi.

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz: calitate garantată la preț avantajos

 

Pentru posesorii de autovehicule Mercedes-Benz, decizia de a înlocui piesele defecte nu reprezintă un compromis din punct de vedere calitate sau preț. Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt alternativa avantajoasă și ecologică, ce respectă standardele înalte de calitate ale Mercedes-Benz. Astfel, automobilele Mercedes-Benz cu rulaj mare rămân fiabile și, în același timp, dotate cu piese de origine.
Supuse acelorași cerințe de calitate ca piesele noi, în baza celor mai recente specificații tehnice, piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz întrunesc cele mai înalte standarde de calitate privind fiabilitatea, siguranța, durabilitatea și protecția mediului, fiind totodată accesibile ca preț.
Fiecare piesă uzată este dezasamblată, curățată și remanufacturată, în timp ce piesele defecte sunt înlocuite cu piese de origine Mercedes-Benz. Mai mult, întreg procesul de remanufacturare a pieselor uzate presupune un proces mult mai responsabil față de mediul înconjurător, economisind atât energie, cât și materii prime.
Rezultatul constă într-un portofoliu complex de 37.000 de piese remanufacturate de origine, aflat în continuă extindere, pentru a asigura disponibilitatea rapidă a acestora. Acesta cuprinde piese remanufacturate pentru autovehicule din segmentul II (între 4-8 ani) sau III (peste 8 ani), având un raport calitate-preț competitiv.

Filtrele de ulei de origine Mercedes-Benz previn contaminarea lubrifiantului, protejează motorul şi asigură performanţă de top în orice moment.

Niciodată fără aer – filtrele de aer de origine Mercedes-Benz furnizează în mod fiabil motorului dumneavoastră aer curat. Acest lucru înseamnă performanţă optimă împreună cu un consum redus de combustibil.

Scurtarea distanţei de oprire: plăcuţele de frână de origine Mercedes-Benz garantează putere mare de oprire, răspuns rapid şi uzură redusă. Vă vor oferi secunde preţioase în caz de urgenţă – şi timp preţios în atelier.

Calea rapidă pentru a opri: discurile de frână de origine Mercedes-Benz asigură eficienţă maximă la frânare şi sunt garanţia dumneavoastră pentru siguranţă maximă în orice situaţie de trafic.  

Interval mare de servisare – chiar şi pentru rularea pe distanţe scurte, bateriile de origine Mercedes-Benz sunt caracterizate prin performanţă maximă, fiabilitate.

Lumini pornite, precizie. Farurile şi stopurile de origine Mercedes-Benz sunt factori decisivi în designul unic al autovehiculului dumneavoastră Mercedes – şi în siguranţa dumneavoastră.

Măsurarea tuturor lucrurilor pentru piese de origine Mercedes-Benz: precizie milimetrică. Toate piesele de caroserie de origine oferă calitate de top şi se potrivesc perfect designului modelului dumneavoastră Mercedes – exact ca şi conceptul nostru de siguranţă.

V-aţi gândit până acum că toate ştergătoarele sunt la fel? Însă nu este aşa: Numai ştergătoarele de parbriz de origine Mercedes-Benz sunt concepute special pentru autovehiculul dumneavoastră şi vă oferă vizibilitate optimă de durată şi, astfel, siguranţă.

Geamurile autovehiculului dumneavoastră Mercedes sunt capabile să facă mult mai mult decât să vă protejeze împotriva fluxului de aer şi ploaie. Piesele de geam de origine Mercedes-Benz garantează un nivel foarte înalt de rulare sigură şi funcţionarea adecvată a diferitelor sisteme confort şi asistenţă.

Ulei motor de origine Mercedes-Benz

Un lubrifiant pentru autovehiculele Mercedes-Benz care reprezintă rezultatul multor ani de experienţă şi know-how. Graţie puterii sale de durată şi uzurii reduse, uleiul de motor de origine Mercedes-Benz se armonizează perfect cu motorul autovehiculului dumneavoastră.
Cea mai importantă sarcină este de a reduce frecarea mecanică. Uleiul nostru de motor este capabil să facă faţă perfect sarcinilor mecanice şi termice. Componentele şi aditivii care au fost selectaţi în mod special întrunesc standardele de calitate ale unui motor Mercedes-Benz şi asigură nivelul ridicat de eficienţă şi performanţă.

100% fiabile – de la – 30 de grade la + 260 de grade. Atunci când sunt supuse unor sarcini termice, indiferent dacă este vorba de căldură sau frig, nu ar trebui să existe semne de pierderi prin evaporare, caracteristicile de curgere şi lubrifiere ar trebui să se menţină, iar uleiul trebuie să fie fiabil pentru lubrifierea şi efectuarea tuturor celorlalte funcţii ale sale.

Schimbaţi uleiul. Pentru a nu fi nevoiţi să îl schimbaţi aşa mult. Atunci când alegeţi uleiul de motor de origine Mercedes-Benz, nu alegeţi numai un lubrifiant perfect compatibil cu autovehiculul dumneavoastră, ci şi unul care are o rezistenţă ridicată. Dacă îl schimbaţi la intervale regulate puteţi fi siguri că motorul dumneavoastră funcţionează permanent la standarde înalte.

Datorită calităţii speciale a uleiului de motor de origine Mercedes-Benz aveţi un beneficiu clar atunci când vine vorba de rularea economică. Reduce frecarea, conţine aditivi foarte eficienţi care îi cresc rezistenţa şi ajută la menţinerea unui nivel înalt de performanţă. Puteţi exploata pe deplin potenţialul motorului dumneavoastră în diferite condiţii de rulare şi să consumaţi în continuare mai puţin combustibil. Aduce şi un beneficiu pentru mediu: lucrul cu sistemele de tratament al gazelor arse de ultimă generaţie ajută la reducerea emisiilor de substanţe toxice.

piese de origine Mercedes-Benz

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

piese de origine Mercedes-Benz

Jante și anvelope Mercedes-Benz

Pentru a garanta că modelul dumneavoastră Mercedes rămâne în contact perfect cu carosabilul: Roţile noastre din aliaj, roţile complete, anvelopele şi jantele au fost testare şi produse în colaborare cu producătorii de anvelope de top. 
Combinaţiile ideale au fost stabilite în urma unor testări riguroase împreună cu unii dintre producătorii de anvelope de top. Roţile joacă şi ele un rol decisiv. Indiferent dacă sunt din aliaj sau din oţel – cu cât sunt mai precis aliniate autovehiculului dumneavoastră Mercedes-Benz şi tipului de anvelope, cu atât mai eficiente sunt rularea şi caracteristicile de uzură.