Str. Libertății, Nr. 264, Viișoara, Bistrița
+40 263 231 574

Accesorii

Accesorii de origine Mercedes-Benz

Ofertă de toamnă -13 %

Schimbările toamnei, motive de bucurie.

Noul sezonul care tocmai a început vine cu o mulțime de oportunități pentru proprietarii de autovehicule Mercedes-Benz.Aceștia au ocazia de a explora noi destinații de iarnă și își pot testa abilitățile la volan în condiții de drum mai provocatoare.Toamna înseamnă schimbări și pentru autoturismul tău. Nisipul, noroiul, apa sau zăpada pot afecta aspectul și calitateamaterialelor din interiorul acestuia. De aceea am dezvoltat o serie de accesorii practice care te vor ajuta să-ți protejezimai bine autoturismul.
Fără zgârieturi pe bara din spate și pe pragul portbagajului.

Protecție portbagaj

Protecția pliabilă pentru portbagaj protejează pragul și bara din spate contra murdăriei și zgârieturilor în momentul în care introduci sau scoți din portbagaj obiecte sau bagaje voluminoase.

.

 • Culoare: negru
 • Material: plastic
 • Ușor de montat
Menține-ți portbagajul curat.

Covorașe portbagaj

Iată un mod simplu de a proteja interiorul portbagajului de murdărie și zgârieturi. Covorașele se potrivesc perfect formei portbagajului, fiind ideale atunci când transporți bagaje sau obiecte umede, murdare sau cu muchii ascuțite, de exemplu o trotinetă, un troler sau un cărucior de copii.
.
 • Inodore
 • Rezistente la impact
 • Polipropilenă rezistentă la rupere
 • Structură de fagure anti‑alunecare
Covorașe auto perfect potrivite autoturismului tău.

Covorașe auto pentru toate anotimpurile

Covorașele de origine Mercedes‑Benz sunt fabricate cu înaltă precizie, folosind măsurători exacte, astfel că se potrivesc la perfecție cu modelul tău. Se prind ușor cu clemă de podea pentru a preveni alunecarea. Fiecare covoraș este supus unor testări riguroase înainte de a fi aprobat pentru a purta emblema noastră stelată.
.
 • Rezistente în timp
 • Nu se decolorează
 • Inodore
La vremuri noi, haine noi.

Husă auto AMG de interior

Marginile elastice din față și din spate au grijă ca husa să rămână pe poziții, menținând forma exactă a autoturismului, în special la modelele AMG, care au un design frontal independent. Dezvoltate pentru a-ți proteja autovehiculul împotriva prafului și zgârieturilor.
.
 • Strat exterior respirabil
 • Fibră sintetică rezistentă la rupere
 • Strat interior antistatic din flanel
Pentru mai multe informații, contactează Service-ul tău autorizat Mercedes‑Benz: Materom Automotive, la Tel.: 0263 231 574/ E: office.bistrita@materom.ro, sau vino la sediul nostru, în Cartier Viișoara, str. Libertății, nr. 264, Bistrița. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, până la 30 noiembrie 2022. Doar produsele selectate din fiecare categorie fac parte din oferta specială de toamnă.
service autorizat mercedes-benz
service autorizat mercedes-benz

Mereu Mercedes

Cine conduce un Mercedes-Benz, are cele mai bune motive pentru a face asta. De ce ar trebui să vă ghidați după alte standarde la alegerea accesoriilor? Accesoriile originale Mercedes-Benz respectă promisiunile unui producător auto de talie mondială: un adevărat deschizător de drumuri în ceea ce privește designul și tehnologia.

.

Vizionează catalogul cu accesorii de origine Mercedes-Benz:
3220_1010_02_Collection2021_ENG_150dpi_compressed1024_1