Str. Libertății, Nr. 264, Viișoara, Bistrița
+40 263 231 574

Roți complete & Anvelope Mercedes-Benz

Hotel Anvelope

Primăvara este chiar după colț! La Materom Automotive, îți schimbăm anvelopele și le depozităm în mod profesionist până la iarnă. Pregătește-te pentru plimbări sub soare în acest sezon și fă-ți acum o programare online.
.
Preț Hotel Anvelope / sezon: 120 lei (TVA inclus)*

.

.
.
*Acest serviciu nu include demontarea & montarea roților sau anvelopelor.
📷 gs_gijs (IG) for #MBcreator

Găsește tipul potrivit de anvelope pentru modelul tău Mercedes-Benz

Anvelope de iarnă, de vară, all-season – avantajele anvelopelor Mercedes Original rămân aceleași.

Avantajele tale:
  • Perfect adecvate pentru modelul tău
  • Interacțiune optimă între autovehicul, anvelope și carosabil
  • Cea mai bună aderență la sol și tracțiune posibile
  • Calitate înaltă și confort la rulare
Ai deja soluția potrivită?

Anvelopele de vară Mercedes Original (MO) se potrivesc perfect!

500921_MBAS_24001_TMX_SPRING_SEASONAL_TYRES_CAMPAIGN__FBpost_Tyres__1200x1350px_RO_2
500921_MBAS_24001_TMX_SPRING_SEASONAL_TYRES_CAMPAIGN__Carousel_Tyres__1080x1080px_CZ_1
500921_MBAS_24001_TMX_SPRING_SEASONAL_TYRES_CAMPAIGN__Carousel_Tyres__1080x1080px_CZ_2
500921_MBAS_24001_TMX_SPRING_SEASONAL_TYRES_CAMPAIGN__Carousel_Tyres__1080x1080px_CZ_3
*Ofertă supusă unor termene și condiții. Prețurile din această broșură sunt prețurile cu amănuntul recomandate, cu TVA inclus, pe bucată (inclusiv anvelopa), excluzând manopera. Fiecare service autorizat are dreptul de a stabili propriul preț final, în funcție de dimensiuni și model.

Încălțările nepotrivite pot face diferența.

.

Începe călătoria cu dreptul cu roți complete și anvelope de la Mercedes-Benz.
Dacă este vorba de nevoile tale speciale ca și conducător auto aflat în spatele volanului, atunci anvelopele de origine Mercedes (MO) sporesc experiența de rulare conform standardelor Mercedes-Benz.

.

Diferența MO.

Anvelopele MO au fost concepute să ofere cel mai bun randament de la Mercedes-Benz și:
  • sunt proiectate, testate și adaptate special pentru modelele de autovehicule Mercedes-Benz.
  • asigură cea mai bună combinație între autovehicul, anvelope și carosabil conform standardelor Mercedes-Benz.
Cu o selecție de patru anvelope speciale, dintre care fiecare a fost dezvoltată într-o fază de proiectare și testare de până la 1000 de ore, anvelopele MO reprezintă cea mai bună alegere pentru autovehiculul tău Mercedes-Benz.

.

Tipuri de anvelope.

MO
Anvelopele MO au fost proiectate special pentru a îndeplini nevoile tale de rulare și pentru a-ți oferi siguranța și confortul pe care le meriți de la autovehiculul tau Mercedes-Benz.
MOE
Anvelopele MOE oferă mai multă siguranță și permit rularea chiar și în caz de pană de cauciuc pentru până la 80 de kilometri cu o viteză maximă de până la 80 km/h.
MO1
Anvelopele MO1 au fost dezvoltate special pentru modelul tău AMG și asigură tracțiune optimă și precizie la conducere.

.

MOS
Anvelopele MOS au fost concepute pentru a reduce zgomotele carosabilului și cele de rulare, pentru a asigura o experiență netulburată de rulare.

.

Ce face anvelopele de origine Mercedes (MO) atât de speciale?

Producătorii premium de anvelope dezvoltă fiecare anvelopă MO conform celor mai înalte standarde de calitate Mercedes-Benz. Anvelopele trebuie să îndeplinească peste 40 de parametri definiți pentru a obține ștampila de calitate corespunzătoare MO. Pentru a atinge specificațiile Mercedes-Benz producătorii trebuie să fie în stare să modifice diferite puncte la anvelope:

Nu pierde niciodată aderența la sol: cu anvelopele MO.

Lasă grijile acasă cu 2 ani de asigurare gratuită pentru anvelope.

Știm că drumul poate fi imprevizibil uneori, de aceea îți oferim asigurare gratuită timp de 2 ani pentru anvelopele Mercedes-Benz.Dacă ești posesorul unui autoturism Mercedes-Benz sau smart înmatriculat în România, de maximum 3,5t, te poți bucura de asigurare gratuită pe o perioadă de 2 ani, atunci când achiziționezi și montezi anvelope sau roți complete Mercedes-Benz sau smart, la unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz România.

Acoperire

Serviciul de asigurare a anvelopelor Mercedes-Benz oferă despăgubiri pentru înlocuirea anvelopei cu o anvelopă nouă, aprobată și furnizată de Mercedes-Benz România, înlocuire devenită necesară în urma unei pene, a unei deteriorări/deformări accidentale sau a unei explozii, în măsura în care anvelopa are o adâncime a benzii de rulare mai mare de 1,6 mm, identificată și raportată de o unitate service autorizată Mercedes-Benz de pe teritoriul României.

 

Excluderi

Următoarele evenimente sunt excluse din serviciul de asigurare a anvelopelor Mercedes-Benz: accident, furt sau tentativă de furt, vandalism, defecte de fabricație sau material acoperite de către producătorul anvelopei, uzura normală a anvelopei, uzura anvelopei rezultată în urma montării defectuoase, uzura anvelopei rezultată în urma echilibrării defectuoase, geometriei defectuoase, presiunii necorespunzătoare în anvelope, uzura anvelopei rezultată din cauza amortizoarelor sau elementelor sistemului de direcție defecte.
Acoperirea asigurării nu va fi valabilă în cazul autovehiculelor utilizate în următoarele scopuri: autovehiculele de proveniență străină înmatriculate temporar, autovehiculele de închiriat cu sau fără șofer, taxiurile, autovehiculele de școală, ambulanțele, autovehiculele de pompieri, autovehiculele de poliție, autovehiculele de pază civilă, autovehiculele militare, autovehiculele de protecție civilă, autovehiculele Serviciului pentru situații de urgență și salvare, autovehiculele de curățenie în orașe, autovehiculele de securitate privată, autovehiculele companiilor de curierat naționale și internaționale, autovehiculele transformate și/sau modificate, autovehiculele pentru competiții, raliuri sau curse de orice fel sau autorulote.

Compania de asigurări va despăgubi proprietarul autovehiculului în felul următor:

*inclusiv taxe

Leave a reply