Str. Libertății, Nr. 264, Viișoara, Bistrița
+40 263 231 574

Roți complete Mercedes-Benz pentru iarnă.

PENTRU ZILELE FRIGUROASE.
ÎN ACEASTĂ IARNĂ PERFORMANȚELE AUTOTURISMULUI TĂU SUNT LA CEL MAI ÎNALT NIVEL CU ROȚILE COMPLETE MERCEDES-BENZ.

Cu anvelopele și roțile complete de origine ești în deplină siguranță. Nu știm niciodată când vine iarna, cu adevărat. Ceea ce știm cu siguranță, este că ea va veni. Iar atunci, cel mai important este să fii bine pregătit. Ideal ar fi să ai anvelope și roți complete de iarnă, care să fie perfect adaptate la autovehiculul tău Mercedes-Benz și care să fie convingătoare atât din punct de vedere tehnic, cât și în materie de design. Calitate Mercedes-Benz confirmată și susținută, cu trei avantaje esențiale:

PRECIZIE ÎNALTĂ A MONTĂRII.

Pentru echilibrare perfectă și pentru un nivel înalt de confort la rulare.

SIGURANȚĂ CU ECHIPAREA
STANDARD.

Datorită programului de dezvoltare cuprinzător pentru roți, anvelope și senzori de control al presiunii în anvelope conform normelor stricte Mercedes-Benz.

FRUMUSEȚE DE DURATĂ.

Strălucire permanentă, datorită unei vopsele speciale, cu agent anti coroziune. Când vine vorba despre selectarea anvelopelor și a roților complete de origine, partenerul tău Mercedes-Benz îți stă la dispoziție și îți arătă o gamă de produse și oferte, concepute în mod individual pentru autovehiculul tău Mercedes-Benz.

GATA PENTRU PLECARE PE TIMP DE IARNĂ.
Roti complete pentru iarna de origine Mercedes-Benz pentru autovehiculul dvs. comercial usor.

DE CE ANVELOPELE DE IARNĂ SUNT PRIMA ALEGERE ÎN LUNILE RECI:

Odată cu toamna vine și momentul să vă pregătiți autovehiculul comercial usor pentru anotimpul rece. Preferabil cu anvelopele de iarnă și roțile complete de la Mercedes-Benz, adaptate în mod optim la tehnica și designul autovehiculului dumneavoastră. Anvelopele de iarnă sunt compuse dintr-un amestec special de cauciuc și un sistem de lamele deosebit, fiind semnificativ superioare față de anvelopele de vară în condiții de frig, zăpadă și gheață.

MOMENTUL POTRIVIT PENTRU SCHIMBAREA ANVELOPELOR DE IARNĂ SAU A ROȚILOR COMPLETE:

• De regulă, toamna târziu, când temperaturile obișnuite scad sub 7 °C
• În mod ideal, înaintea primelor valuri de frig, pentru a evita perioadele
de așteptare la atelierul dumneavoastră service.

Când alegeți rotile complete de iarnă, partenerul dumneavoastră autorizat Mercedes-Benz vă va ajuta cu plăcere în alegerea produselor potrivite și a ofertelor.
Când vă faceți programarea?

LASĂ GRIJILE ACASĂ CU 2 ANI DE ASIGURARE GRATUITĂ PENTRU ANVELOPE.

Pornește fără griji în orice călătorie cu asigurarea gratuită pentru anvelope Mercedes-Benz. Dacă ești posesorul unui autoturism Mercedes-Benz sau smart înmatriculat în România, de maximum 3,5 t,
poți beneficia de asigurare gratuită peo perioadă de 2 ani pentru anvelopele achiziționate și montate la unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz.

Poți beneficia de asigurarea gratuită a anvelopelor inclusiv în situația achiziționării și montării roților complete Mercedes-Benz și smart, de la unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz România.

Leave a reply