Str. Libertății, Nr. 264, Viișoara, Bistrița
+40 263 231 574

Roți complete & Anvelope Mercedes-Benz

Încălțările nepotrivite pot face diferența.

Începe călătoria cu dreptul cu roți complete și anvelope de la Mercedes-Benz.

Dacă este vorba de nevoile tale speciale ca și conducător auto aflat în spatele volanului, atunci anvelopele de origine Mercedes (MO) sporesc experiența de rulare conform standardelor Mercedes-Benz.

.

Diferența MO.

none
Anvelopele MO au fost concepute să ofere cel mai bun randament de la Mercedes-Benz și:
  • sunt proiectate, testate și adaptate special pentru modelele de autovehicule Mercedes-Benz.
  • asigură cea mai bună combinație între autovehicul, anvelope și carosabil conform standardelor Mercedes-Benz.
Cu o selecție de patru anvelope speciale, dintre care fiecare a fost dezvoltată într-o fază de proiectare și testare de până la 1000 de ore, anvelopele MO reprezintă cea mai bună alegere pentru autovehiculul tău Mercedes-Benz.

Tipuri de anvelope.

MO
Anvelopele MO au fost proiectate special pentru a îndeplini nevoile tale de rulare și pentru a-ți oferi siguranța și confortul pe care le meriți de la autovehiculul tau Mercedes-Benz.
MOE
Anvelopele MOE oferă mai multă siguranță și permit rularea chiar și în caz de pană de cauciuc pentru până la 80 de kilometri cu o viteză maximă de până la 80 km/h.
MO1
Anvelopele MO1 au fost dezvoltate special pentru modelul tău AMG și asigură tracțiune optimă și precizie la conducere.

.

MOS
Anvelopele MOS au fost concepute pentru a reduce zgomotele carosabilului și cele de rulare, pentru a asigura o experiență netulburată de rulare.

.

Ce face anvelopele de origine Mercedes (MO) atât de speciale?

Producătorii premium de anvelope dezvoltă fiecare anvelopă MO conform celor mai înalte standarde de calitate Mercedes-Benz. Anvelopele trebuie să îndeplinească peste 40 de parametri definiți pentru a obține ștampila de calitate corespunzătoare MO. Pentru a atinge specificațiile Mercedes-Benz producătorii trebuie să fie în stare să modifice diferite puncte la anvelope:

Nu pierde niciodată aderența la sol: cu anvelopele MO.

Leave a reply