Str. Libertății, Nr. 264, Viișoara, Bistrița
+40 263 231 574

Roți complete & Anvelope Mercedes-Benz

Încălțările nepotrivite pot face diferența.

.

Începe călătoria cu dreptul cu roți complete și anvelope de la Mercedes-Benz.
Dacă este vorba de nevoile tale speciale ca și conducător auto aflat în spatele volanului, atunci anvelopele de origine Mercedes (MO) sporesc experiența de rulare conform standardelor Mercedes-Benz.

Hotel Anvelope

Te încurcă roțile de vară?
Depozitează-le în siguranță la Materom Automotive, cu doar 100 Lei (TVA inclus)/ Sezon.

Detalii la Consilierul de Service: 0263 231 574.

Iarnă fără compromisuri.

Condu în siguranță toată iarna, cu anvelopele de iarnă Mercedes original.
Sunt mai multe motive pentru care ar trebui să alegi anvelopele de origine Mercedes-Benz iarna aceasta. Cel mai important este faptul că acestea sunt făcute întocmai în concordanță cu caracteristicile de condus ale autovehiculelor Mercedes-Benz. Aceasta înseamnă că fiecare anvelopă este testată special pentru a se potrivi perfect autoturismului tău.

.

Diferența MO.

none
Anvelopele MO au fost concepute să ofere cel mai bun randament de la Mercedes-Benz și:
  • sunt proiectate, testate și adaptate special pentru modelele de autovehicule Mercedes-Benz.
  • asigură cea mai bună combinație între autovehicul, anvelope și carosabil conform standardelor Mercedes-Benz.
Cu o selecție de patru anvelope speciale, dintre care fiecare a fost dezvoltată într-o fază de proiectare și testare de până la 1000 de ore, anvelopele MO reprezintă cea mai bună alegere pentru autovehiculul tău Mercedes-Benz.

Tipuri de anvelope.

MO
Anvelopele MO au fost proiectate special pentru a îndeplini nevoile tale de rulare și pentru a-ți oferi siguranța și confortul pe care le meriți de la autovehiculul tau Mercedes-Benz.
MOE
Anvelopele MOE oferă mai multă siguranță și permit rularea chiar și în caz de pană de cauciuc pentru până la 80 de kilometri cu o viteză maximă de până la 80 km/h.
MO1
Anvelopele MO1 au fost dezvoltate special pentru modelul tău AMG și asigură tracțiune optimă și precizie la conducere.

.

MOS
Anvelopele MOS au fost concepute pentru a reduce zgomotele carosabilului și cele de rulare, pentru a asigura o experiență netulburată de rulare.

.

Ce face anvelopele de origine Mercedes (MO) atât de speciale?

Producătorii premium de anvelope dezvoltă fiecare anvelopă MO conform celor mai înalte standarde de calitate Mercedes-Benz. Anvelopele trebuie să îndeplinească peste 40 de parametri definiți pentru a obține ștampila de calitate corespunzătoare MO. Pentru a atinge specificațiile Mercedes-Benz producătorii trebuie să fie în stare să modifice diferite puncte la anvelope:

Nu pierde niciodată aderența la sol: cu anvelopele MO.

Lasă grijile acasă cu 2 ani de asigurare gratuită pentru anvelope.

Știm că drumul poate fi imprevizibil uneori, de aceea îți oferim asigurare gratuită timp de 2 ani pentru anvelopele Mercedes-Benz.Dacă ești posesorul unui autoturism Mercedes-Benz sau smart înmatriculat în România, de maximum 3,5t, te poți bucura de asigurare gratuită pe o perioadă de 2 ani, atunci când achiziționezi și montezi anvelope sau roți complete Mercedes-Benz sau smart, la unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz România.

Leave a reply