Str. Libertății, Nr. 264, Viișoara, Bistrița
+40 263 231 574

Mercedes me Service App

Întotdeauna foarte bine pregătit

Cu Aplicația Mercedes me Service, smartphone-ul tău se transformă în asistentul tău digital pentru probleme de service.
Aplicația Mercedes me Service

Toate funcțiile dintr-o singură privire

Pentru ca autovehiculul tău Mercedes-Benz să fie mereu în cea mai bună formă, Aplicația Mercedes me Service îți reamintește de următoarea programare de service. Rezervarea programării este pe cât de simplă, pe atât de rapidă: stabilește în aplicație următoarea programare la partenerul de service Mercedes-Benz preferat.
imgsimpleteaser1terminbuchen
Rezervă simplu programările
Aplicația Mercedes me Service îți afișează următoarea ta programare de service și îți simplifică viața prin rezervarea în doar câțiva pași a programării următoare la partenerul de service Mercedes-Benz.
imgsimpleteaser1angeboteerhalten
Primirea ofertelor personalizate
Prin intermediul Aplicației Mercedes me Service primești oferte personalizate pentru autovehiculul tău, care asigură cea mai bună întreținere a autovehiculului tău Mercedes-Benz.
imgsimpleteaser1serviceindernaehe
Găsirea unui service în apropiere
Găsești rapid și ușor un partener de service Mercedes-Benz în apropierea ta și memorezi în aplicație partenerul de service Mercedes-Benz preferat.
imgsimpleteaser1zusaetzlicheerklaerung
Vizualizarea explicațiilor suplimentare
Aplicația Mercedes me Service îți oferă informații utile despre autovehiculul tău Mercedes-Benz și o selecție de videoclipuri informative și utile.
imgsimpleteaser1bestensinformiert
Informat foarte bine
Aplicația Mercedes me Service indică lămpile de avertizare active și îți explică care este semnificația lor. În plus, aplicația îți spune care sunt măsurile recomandate și când trebuie efectuate acestea.
Alte Aplicații Mercedes me

Diferite aplicații. Un univers digital.

Conectează Aplicațiile Mercedes me cu autovehiculul tău și vei experimenta mereu autovehiculul Mercedes-Benz într-un mod complet nou datorită extraopțiunilor digitale inovatoare.
imgLPsimpleteaser3mme
Aplicația Mercedes me
Conectează-te cu autovehiculul tău Mercedes-Benz și setează ecranul de pornire al Aplicației Mercedes me, astfel încât să găsești mai rapid și mai ușor funcțiile tale preferate. Indiferent dacă verifici presiunea aerului în anvelope sau vrei să știi cât de departe ajungi cu rezervorul sau acumulatorul de energie – cu Aplicația Mercedes me ai mereu autovehiculul Mercedes-Benz sub control.
imgLPsimpleteaser3mmestore
Aplicația Mercedes me Store
Găsești, fără să cauți prea mult, toate extraopțiunile digitale pentru autovehiculul tău în Mercedes me Store. Toate aplicațiile sau informațiile noi sunt afișate clar aici, la fel ca și perioadele de derulare și contractele tale. Aici poți bineînțeles să le și prelungești foarte ușor.

.

Programare online

Nu ai timp să suni la service pentru o programare?

Programează-te online în orice moment.

.

Leave a reply